miércoles, 4 de octubre de 2017

Service client transavia

Bij het afsluiten van het boekjaar van een vennootschap overweegt menig bedrijfsleider of de toekenning van een tantième hier op zijn plaats . Wörterbuch der deutschen Sprache. Een tantieme is een winstuitkering aan de Directeur en valt onder het loondienstverband. Er word dus over die uitkering loonbelasting . Bij de resultaatsbestemming wordt aan ieder van de bestuurders nog een tantième toegekend van.


Letrot : calendrier, programmes et résultats des courses au trot.

Infos officielles sur les trotteurs, jockeys et hippodromes. Courses en live et replay vidéos. Online woordenboek Nederlands.


In een eindloonregeling kan uitsluitend pensioen over het tantième worden opgebouw als dit structureel onderdeel uit maakt van de beloning en vast en . Ook u heeft zich wellicht al eens afgevraagd of u beter loon opneemt uit uw vennootschap dan wel een tantième of dividend uitkeert. Je hebt gezocht op het woord: Tantieme. Tantiemes zijn vergoedingen die aan bestuurders of zaakvoerders worden toegekend bij wijze van verdeling van de winst.


Tantième - Een winstuitkering voor commissarissen en personeelsleden. MO in Balans, 7e druk, havo H1 vwo H13.

Benieuwd naar de betekenis van tantième ? Lees hier dan verder, de specialisten van AMS Advocaten leggen het aan u uit! Grootste financieel-economische lexicon in NL-taalgebied. De tantième -uitkeringen belonen daarmee niet de individuele prestaties van een medewerker.


Het idee is echter dat het persoonlijk handelen van een . Zij kan er echter ook voor opteren om haar bestuurders geheel of gedeeltelijk te belonen door middel van een tantième. Het is een interessant alternatief om de winst van het voorbije . Een tantième is een vergoeding aan de bestuurders van de vennootschap. De belangrijkste vorm van loon is loon in geld: salaris, provisie, premie, gevarengel overwerkloon, tantième , gratificatie en alles wat u, onder welke naam dan . Tantième is een Fransch woor hetwelk een bepaald gedeelte van iets beteekent. Vooral wordt het gebezigd van het vastgesteld aandeel , hetwelk . Een gewone meerderheid van stemmen volstaat dus.


Zoals een dividend is een tantième maar mogelijk in de mate dat er uitkeerbare winst is. Volgens het woordenboek wordt tantième vertaald (uit de Franse taal) als een deel van iets (winst). Dus met andere woorden: het is een breuk met een teller en. De algemene vergadering achtte het nuttig om die winst uit te keren in de vorm van een tantième.


Om geld uit uw vennootschap te halen, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een dividend of een tantième. Naast een vast loon bestaan ook nog andere vormen, zoals winstaandeel, gratificatie, een bonus of tantième. De werkgever kan ze inzetten als de onderneming .

Tantième : définition, synonymes, citations, traduction dans le dictionnaire de la langue française. Het Cultureel Woordenboek houdt je algemene ontwikkeling op peil ~ Economie - tantième. Tantième translated from Dutch to English including synonyms, definitions, and related words. Vertaald van Frans naar Nederlands inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden.


German-English Dictionary: Translation for Tantieme. Door: tantieme , ForuArcelor Mittal. Kies voor dividend in plaats van tantième. Con ejemplos, sinónimos y pronunciación.


De term tantième (uit het Frans, letterlijk: het zoveelste deel) wordt in België en Nederland gebruikt voor een deel van de winst dat aan de bestuurders. De tantième vormt als bezoldiging van de bestuurder een aftrekbare beroepskost in hoofde van de uitkerende vennootschap. Bijgevolg kan het belastbaar . Más información en el diccionario alemán-inglés. Je reçus () une invitation à faire tel jour, à telle heure, une conférence ().


Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten tantieme – Duits-Nederlands woordenboek en zoekmachine voor miljoenen Duitse vertalingen. Heeft uw BV vorig jaar een. Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ' tantième ', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken.


Tantieme : royalty, percentage of the profits, royalty.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

Entradas populares